Camper fietshoezen

Wanneer je op vakantie gaat en fietsen meeneemt, worden deze vaak achterop de camper of auto gemonteerd door middel van een fietsenrek of fietsendrager. Jouw fiets heeft tijdens deze rit heel wat te verduren.

Het vuil van de (snel)weg zal namelijk op je fiets terecht komen en wanneer het regent kan jouw fiets beginnen te roesten. De kwaliteit van je fietsen zal hierdoor onnodig achteruit gaan. Dit is heel makkelijk te voorkomen met een fietshoes! In ons assortiment vind je fietshoezen geschikt voor één fiets, maar ook duo fietshoezen die geschikt zijn voor twee fietsen. De fietshoezen van Fiets-hoezen.nl zijn waterdicht en bieden optimale bescherming tegen regen, stof, vuil, ijs, sneeuw, hitte en verontreiniging van bomen. Hierdoor kun je de levensduur van jouw fiets verlengen. 

De fietshoezen uit ons assortiment zijn voorzien van een elastische zoom, waardoor de fietshoes een perfecte pasvorm heeft op elke fiets. De fietshoes is daarnaast eenvoudig te bevestigen door de bevestigingshaken en zal goed om de fiets blijven zitten. Ook tijdens de reis. Naast de standaard fietshoezen bieden wij ook fietshoezen aan die voorzien zijn van een insteekvak. Dit vak is geschikt voor het insteken van een markeringsbord. In veel landen van Europa, bijvoorbeeld Duitsland, Italië en Spanje, is het verplicht om de (uitstekende) lading aan de achterzijde van de camper te markeren door middel van een markeringsbord. Deze markeringsborden kun je ook in ons assortiment vinden. Voor de volledige regelgeving wat betreft ladingen en markeringen klik je hier.

Lees meer