Fietshoezen voor 2 fietsen

Wil jij jouw fiets in weer en wind beschermen? Maak dan gebruik van een fietshoes. Met een waterdichte fietshoes bescherm jij jouw stalen ros tegen stof, vuil, ijs, sneeuw, hitte en verontreiniging van bomen.

Daarnaast zorgt de fietshoes ervoor dat de lak van jouw fiets niet dof wordt, waardoor je fiets er ook goed uit zal blijven zien. De fietshoezen uit ons assortiment zijn geschikt voor het stallen van jouw fiets, maar ook bij het transport ervan. Wanneer je je fiets achterop de fietsendrager van jouw auto of camper bevestigt zal het vuil van de weg op je fiets terecht komen. Dit is natuurlijk erg zonde van de  fiets en zorgt ervoor dat de kwaliteit onnodig achteruit gaat. Met een fietshoes kun jij dit voorkomen. Je kunt dus langer blijven genieten van jouw fiets! Een extra bijkomend voordeel is dat dieven meer moeite moeten doen om jouw fiets te stelen. Door de hoes kunnen zij niet direct het slot lokaliseren, waardoor zij minder snel een poging zullen ondernemen.

Naast de standaard fietshoes voor twee fietsen bieden wij ook fietshoezen aan met een insteekvak. Dit insteekvak is geschikt voor een signaalbord. In veel Europese landen moet de lading aan de achterzijde van het voertuig namelijk gemarkeerd worden. Voor een volledige beschrijving van de regelgeving kijk hier

Lees meer